mindfulness-autocompasion

Els orígens del mindfulness provenen del Programa de Reducció de l’Estrès basat en Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) que va dissenyar al 1979 el Dr. Jon Kabat Zinn a la Clínica de Reducció de l’Estrès de la Universitat de Massachusetts. Des d’aleshores, aquest programa ha guanyat prestigi internacional a causa de l’evidència científica de la seva eficàcia en el tractament de l’estrès i d’una gran varietat de problemes físics i psicològics.

Els mindfulness ens mostra com la nostra ment ens fa anar sempre de bòlit, i com a resposta a aquesta situació, en els cursos de mindfulness desenvolupem les nostres habilitats per viure conscients a la realitat, obrint-nos a l’experiència directa del moment present.

psicologo-granollers

Com és una sessió de mindfulness?

Una sessió de mindfulness consta de meditacions guiades, exposicions teòriques i dinàmiques de grup experiencials.

En què em pot ajudar?

La pràctica de la meditació mindfulness esdevé una eina òptima per gestionar les nostres emocions, alliberar la gran quantitat d’energia que contenen i reduir el patiment que ens produeixen. L’energia alliberada es pot utilitzar a favor nostre, permetent-nos trobar solucions creatives als difícils reptes que ens presenta la vida quotidiana.

El mindfulness és la pràctica d’obrir-se al moment present, mitjançant el cultiu de la presència i la compassió. Els cursos de mindfuness ofereixen una formació vivencial orientada a desenvolupar habilitats de regulació del malestar físic i emocional i de cultiu d’estats mentals positius.

ser-positivo

Si vols conèixer la tècnica de la meditació mindfulness , que tants beneficis i impacte genera en el cervell, pots consultar la nostra oferta formativa aquí.

mindfulness

Autora: Lucia Rodríguez Brines

Apasionada e investigadora de la mente humana. Respeto el sufrimiento humano y procuro ayudar a disminuirlo. Convencida, como psicóloga y como meditadora, de que.existe un proceso de evolución de la psique del ser humano. Cómplice del desarrollo de conciencia y valores humanos.

 

 

¿Conoces las actividades que desarrollamos en PSITAM?

 

mindfulness-mataro.

MEDITACIÓN · MINDFULNESS · RISOTERAPIA

· GESTIÓN EMOCIONAL · PSICOLOGÍA POSITIVA Y COGNITIVA

MINDFULNESS

 

mindfulness-mataroLa meditación es una herramienta que se ha empleado desde milenios atrás en múltiples tradiciones espirituales y filosóficas. Actualmente, millones de personas la practican en todo el mundo .

La clave de su éxito es que es una vía esencial para profundizar en el conocimiento interior.

En Psitam ofrecemos la posibilidad de acercarse a la meditación a través de cursos y formaciones en materia de mindfulness, risoterapia y/o psicología.  Encuentra cuál es la más adecuada para ti.

 

mindfulness-mataro

mindfulness-mataro

mindfulness-meditacion

Próximamente:

 

mindfulness-mataro

Si estás interesad@ en conocer nuestros servicios, puedes escribirme a info@psitam.com y estaré encantada de resolver todas tus dudas.

autoestima-psicologo

 

Contáctanos

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *